Macaroni met smac en champignons
Bereidingstijd
60 minuten
Ingrediënten
¾ van een macaroni zakje
1 tot 1½ zakje Knorr maaltijdmix macaroni - Italiaanse kruiden
2 blikjes Unox smac
2 bakjes champignons
geraspte kaas
ketchup
Bereiding
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd hierna de smac in blokjes.
Bak de smac aan in een grote (wok)pan en doe na een minuut of 4 á 5 de champignons erbij. Laat dit gezamenlijk bakken tot de champignons zacht zijn.
Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de macaroni saus (naar smaak) toe en volg daarbij de aanwijzingen op diens verpakking.
Giet de macaroni af en voeg deze toe aan de pan met de saus. Roer deze goed door elkaar zodat er overal saus komt.
Serveer het gerecht naar smaak met de geraspte kaas en ketchup.
Eet smakelijk!
Een recept van Esmeralda Singeling
Reactie plaatsen
Reacties