Graffiti dippers
Bereidingstijd
15 minuten
Ingrediënten
2 eetlepels fijngeknipte bieslook
4 eetlepels citroenmayonaise
1 theelepel kerriepoeder
1 tot 2 eetlepels olie
2 graffiti aubergines
2 eetlepels yoghurt
peper
zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 225 graden (heteluchtoven).
Snijd de steelaanzet en het kontje van de graffiti aubergines en snijd dan de aubergines in de lengte in reepjes van ongeveer 1 x 1 centimeter. Meng de reepjes eerst met de kerriepoeder. Meng dan de olie en zout erbij. Rooster de dippers 10 tot 12 minuten in de oven tot ze lichtbruin kleuren.
Meng intussen de mayonaise, yoghurt en bieslook tot een sausje en breng op smaak met wat zout en peper.
Serveer de saus los bij de warme dippers.
Eet smakelijk!
Een recept van purplepride.nl
Reactie plaatsen
Reacties