Lasagne carbonara met gehakt en soepgroenten
Bereidingstijd oventijd
20 minuten 35 minuten
Ingrediënten
1 pot carbonarasaus
250 gram soepgroenten
250 gram rundergehakt
knoflookpoeder
lasagnebladen
geraspte kaas
zout
peper
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden (heteluchtoven).
Bak het gehakt op hoge temperatuur in 3 tot 5 minuten rul. Bak daarna de soepgroenten zodat alle vocht eruit is en voeg deze samen met de carbonarasaus bij het gehakt. Voeg daarna knoflookpoeder, zout en peper naar smaak toe. Roer het geheel goed door elkaar.
Verdeel een laagje saus over de bodem van de ovenschaal en leg er lasagnebladeren op. Herhaal dit 2 keer (of tot je niet meer verder kan in de schaal) en eindig met een laagje saus. Bestrooi de bovenste laag met geraspte kaas.
Plaats de ovenschaal in het midden van de oven en bak de lasagne in 30 minuten gaar.
Eet smakelijk!
Een recept van Esmeralda Singeling
Reactie plaatsen
Reacties