Wokschotel met bamboescheuten


Bereidingstijd
20 minuten

Ingrediënten                                                                                                         
1 blikje bamboescheuten in water
4 eetlepels zonnebloemolie
4 eetlepels lichte sojasaus
250 gram rijsttafelmix
400 gram hamlappen
300 gram witte rijst
2 teentjes knoflook
300 gram peultjes

Bereiding
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snijd de hamlappen in stukjes en doe deze samen met de sojasaus in een kom. Pel de knoflook en pers deze uit boven het vlees. Meng dit goed met elkaar. Laat het vlees ongeveer 10 minuten marineren.

Maak de peultjes schoon en laat de bamboescheuten uitlekken. Verhit in een wok de olie en roerbak hierin het vlees met de marinade voor ongeveer 5 minuten. Voeg dan de peultjes en bamboescheuten toe en laat deze nog zo’n 3 minuten meebakken.
Serveer de vleesschotel samen met de rijst en de rijsttafelmix.


Eet smakelijk!


Een recept van ah.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.