Gepofte (zoete) aardappel

Gepofte aardappel uit de oven


Dit is een recept met alleen gepofte aardappel, dus geen compleet diner.

Bereidingstijd   oventijd
5 minuten           45 minuten

Ingrediënten                                                                                                         
125 ml crème fraîche
2 (zoete) aardappels
1 teen knoflook
verse bieslook
peper
zout

Bereiding
Verwarm de oven op 200 graden (heteluchtoven).

Snijd de aardappels in de lengte doormidden. Besprenkel beide helften met een beetje olie en een snufje zout en peper. Wikkel alle helften (zoete) aardappel in een stuk aluminiumfolie of bakpapier. Bak ze ongeveer 45 minuten in de oven totdat ze lekker zacht zijn.

Meng in een bakje wat crème fraîche met verse fijngehakte bieslook en een uitgeperste teen knoflook. Serveer met een een lepel crème fraîche op een halve (zoete) aardappel.


Eet smakelijk!


Een recept van lekkerensimpel.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.