Tosti met kaas, bacon & roerei
Bereidingstijd
20 minuten
Ingrediënten
2 plakken kaas; jong belegen
2 plakken ontbijt bacon
2 sneetjes wit brood
smeerboter
1 ei
Benodigdheden
koekenpan
Bereiding
Smeer de boterham zoals je deze gewoon ook zou maken, maar nu met een dun laagje boter. Leg daar dan het pakje kaas op en knik het laatste stukje af zodat deze precies op de boterham past. Leg dat stukje bovenin waar de kaas niet is. Draai de boterham met kaas om en smeer nu de achterkant in met een dun laagje boter. Draai deze dan weer om. Besmeer de 2e snee brood ook aan beide kanten met boter.
Laat de plakjes ontbijt bacon bakken in een koekenpan en haal deze eruit wanneer ze mooi gebakken zijn. Laat dan wat boter smelten in de koekenpan en breek er een ei in. Maak hier roerei van.
Leg een snee met de beboterde kant in de pan, leg daar de twee plakjes bacon op en verspreid de roerei bovenop de bacon. Leg dan de andere snee met de kaas kant op de roerei en laat de boterham op elke kant bakken tot deze een bruin krokant randje krijgt.
Eet smakelijk!
Een recept van de ‘thefeedfeed’ op TikTok
Reactie plaatsen
Reacties