Aardappel Anders met gehakt en groenten


Bereidingstijd
45 minuten

Ingrediënten                                                                                        
2 potten Aardappel Anders
500 gram aardappelschijfjes
400 gram soepgroenten
500 gram gehakt
gehaktkruiden
geraspte kaas

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden (heteluchtoven).
Voeg naar smaak de gehaktkruiden toe aan het gehakt en meng het geheel door elkaar. Rul het gehakt in een koekenpan.
Bak de soepgroenten aan tot er geen vocht meer te zien is. Voeg de groenten bij het gehakt en roer dit goed om.
Pak een ovenschaal en vul de bodemlaag met een rij aardappelschijfjes. Leg hier een laag van het gehakt overheen en maak het af met een goed verdeelde laag van de saus. Herhaal dit nog twee keer (of tot zover alles in de schaal past).
Zet de schaal in de oven en laat deze 35 minuten bakken.
Serveer eventueel met wat geraspte kaas erover heen.


Eet smakelijk!


Een recept van Esmeralda Singeling in combinatie met Aardappel Anders

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.