Kabeljauwfilet met botersausje
Dit is een recept met alleen de kabeljauwfilet, dus geen compleet diner.
Bereidingstijd
35 minuten
Ingrediënten
1 blok bevroren kabeljauwfilet
een scheutje citroensap
een klont boter
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden (heteluchtoven).
Doe de vis in een groot genoeg velletje van aluminiumfolie. Strooi er een scheutje citroensap overheen en leg er een klont boter (naar smaak) op.
Vouw de aluminimumfolie omhoog aan alle kanten en vouw deze naar elkaar toe in het midden. Maar sluit deze niet.
Leg de vis in het midden van een ovenschaal en zet deze voor een half uur in de oven.
Wees voorzichtig met het uitpakken van de vis, de stoom en de folie kunnen erg heet zijn.
Leg de vis op een bord en giet het botersaus eroverheen.
Eet smakelijk!
Een recept van Esmeralda Singeling
Reactie plaatsen
Reacties