Kabeljauwfilet uit de oven

Kabeljauwfilet met botersausje


Dit is een recept met alleen de kabeljauwfilet, dus geen compleet diner.

Bereidingstijd

35 minuten

Ingrediënten
1 blok bevroren kabeljauwfilet
een scheutje citroensap
een klont boter

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden (heteluchtoven).
Doe de vis in een groot genoeg velletje van aluminiumfolie. Strooi er een scheutje citroensap overheen en leg er een klont boter (naar smaak) op.
Vouw de aluminimumfolie omhoog aan alle kanten en vouw deze naar elkaar toe in het midden. Maar sluit deze niet.
Leg de vis in het midden van een ovenschaal en zet deze voor een half uur in de oven.
Wees voorzichtig met het uitpakken van de vis, de stoom en de folie kunnen erg heet zijn.
Leg de vis op een bord en giet het botersaus eroverheen.


Eet smakelijk!


Een recept van Esmeralda Singeling

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.